HírekJótékonysági felhívás

Jótékonysági felhívás

2016-11-03-án Bayer Ilona televíziós újságíró "Szerelmes gyűjtemény" címmel, festményeiből, és műtárgyaiból nyílik kiállítás, majd 11.hó 18-án 18:00 órakor a Danubius Hotel Astoria empire termében kalapács alá kerülnek a kiállított alkotások.

Jótékony célra felajánljuk Debreczeny Zoltán: Képmutatók című festményét.

A kép eladásából befolyt összeget a Gézengúz Alapítványnak ajánljuk fel.

Az Aukció katalógusa elérhető az ide kattintva.

Bővebben

Honlapunk fejlesztés alatt áll

KEDVES LÁTOGATÓINK!

Honlapunk fejlesztés alatt áll.

Jelenlegi oldalunkon lévő kínálatunk nem teljes, kérjük látogasson el a www.parisigaleria.hu weblapra, ahol további festményeket, műtárgyakat és bútorokat talál.

Telefonos elérhetőségeink változatlanok.

Bővebben

Suhanó staffázs alakok az Empir Teremben

Suhanó staffázs alakok az Empir Teremben

Árkádiai tájakon Molnár C. Pállal

A Párisi Galéria a korábban már megszokott, Múzeum körúti helyszínétől eltérően új helyen, de nem messze onnét, a Danubius Hotel Astoria Empir Termében rendezi meg 2015. Karácsonyi művészeti árverését. A december 10-i aukción, kiemelkedő Zsolnay tárgyak és 20. századi festmények között Molnár C. Pál: Árkádiai táj című alkotása is kalapács alá kerül majd.

MCP festmények viszonylag nagy gyakorisággal szerepelnek aukciós anyagokban, a néhány százezrestől a többmilliós kategóriáig. Közgyűjteményekben is elfoglalják méltó helyüket; az egyik legismertebb MCP kép a Magyar Nemzeti Galériábán látható „Pulóveres Madonna”.
Molnár C. Pál a Klebelsberg Kunó kultuszminiszter által 1928- ban alapított és támogatott Római Iskola ösztöndíjasaként ismerkedhetett meg Rómában a kortárs szürrealista alkotók munkáival és a klasszikus olasz festészettel.

 

Bővebben